ATLASer

Nog een even geduld en dan is hij er:  Een top kwaliteit klasse 4 (high power) laser met de nieuwste features, gebruikers gemak en super support voor een lagere prijs dan de meeste lasers die je kunt vinden in deze 'gouden' standaard. De ATLASer! 

 

De ATLASer heeft een duidelijk groot touchscreen in een kleine overall verpakking wat hem makkelijk vervoerbaar en meer compact maakt dan de meeste klasse 4 high power lasers die u op de markt vindt en zeker ook gebruiksvriendelijker om mee te werken. 

 

De ATLASer is uniek in vergelijking met vele anderen. Vele lasers werken met een voetpedaal terwijl de laser op een tafel staat. Behandelt u kleinere dieren en of mensen dan is dat uiteraard prima. Maar als u op zoek bent naar een laser moet worden ingezet bij grotere dieren, die ook nog eens nogal beweegslijk zijn, dan is een voetpedaal toch minder handig, als ook alle snoeren. De ATLASer heeft de oplossing voor beiden namelijk: een aan en uit switch op het handstuk, waardoor een voetpedaal onnodig is en de mogelijkheid een batterij bij te bestellen waardoor u nagenoeg draadloos kunt werken. 

 

De standaard golflengte van de ATLASer is 810nm, die als de meest geschikte golflengte voor diepe penetratie en fotobiomodulatie uit de bus komt in onafhankelijk onderzoek naar de verschillende golflengtes. Naast deze standaard golflengte is er ook de mogelijkheid te kiezen voor een multiwavelength variant die de standaard van 810nm combineert met bijvoorbeeld de 980nm voor spier ontspanning en verbeterde bloedcirculatie. Ook deze uitgebreidere lasers zijn nog steeds compact, draagbaar en gunstig geprijsd.

 

Maar er zijn nog veel meer redenen om voor een ATLASer te kiezen.

 

Veel laser aanbieders steken niet zoveel tijd in het maken van protocollen en/of in het scholen van de uiteindelijke gebruiker. Vaak worden behandelaren het veld in gestuurd met: Probeer het gewoon en/of een vluchtige uitleg. Dit was één van de grootste redenen voor ATLASer om de Europese markt op te gaan. Achter ATLASer zitten een practitioner (ondersteund met een laser ervaringsdeskundige specifiek op deze laser).  Wat werd gemist in de zoektocht naar een geschikte laser, wordt bij deze laser wel geleverd. Misschien heeft u al een laser en denkt u, ik weet zeker dat ik er meer mij kan maar ik weet niet hoe. Bij ATLASer zult u zien dat er tijd nog moeite is bespaard om u het meest uit uw laser te laten halen. Bij aanschaf van een laser krijgt u een jaar lang toegang tot een uitgebreide online training waarin u video's kunt bekijken en vragen kunt stellen, naast natuurlijk de gebruikelijke telefonische ondersteuning die er altijd voor u is. 

 

ATLASer heeft gebruikersgemak en veiligheid in hoog vaandel. U zult zien dat het geavanceerde programma  van de ATLASer u meteen helpt de beste resultaten te verkrijgen voor elke aandoening in de bibliotheek aangegeven. Het is niet zo dat in een slechte heup of voet dezelfde dosering gaat. Ook als u al eerder heeft gewerkt met dit soort kwaliteit lasersysteem, zult u zien dat er tijd nog moeite is bespaard  en u zult onder de indruk zijn van de voorgeprogrammeerde protocollen

 

Op het moment worden veel lasers die ontwikkeld zijn voor tandheelkunde, gebruikt op het gebied van fysiotherapie. De meeste van dit soort lasers hebben maar een behandelkop van één vierkante cm. Dit is ideaal voor het behandelen van mondproblemen, accupunctuur punten en trigger points maar voor een oppervlakte als bijvoorbeeld een rug, is het toch wel fijn als de behandelkop ook meer dan één vierkante cm kan bestrijken. De behandelkop van de ATLASer is verstelbaar. Als kleinste het oppervlakte van ongeveer één vierkante centimeter als grootste ongeveer het oppervlakte van een twee euro munt. Hierdoor heb je meer mogelijkheden en kun je op nog meer verschillende dieptes en sterktes werken in een letterlijke hand omdraai.

 

De ATLASer kan zowel pulserend als constant worden ingezet, het enige wat hier voor nodig is, is een druk op de knop. Dus ook hier heeft de ATLASer meerdere mogelijkheden die het gebruikersgemak vergroten.

 

De ATLASer is nieuw op de Europese markt, maar het product bestaat al langer. In Amerika worden deze zelfde laser door een zuster onderneming al jaren weggezet bij artsen, ziekenhuizen, veterinairs en therapeuten. Dus nieuw maar toch ook al met veel gebruikerservaring. Dat was voor ons belangrijk gezien wij een degelijk getest product in de markt willen zetten. De laser is FDA goedgekeurd en we wachten vol vertrouwen op de CE keuring noodzakelijk voor Europa. Wilt u één van de eerste gebruikers zijn, alvast een demonstratie en in aanmerking komen voor de aantrekkelijke pre order aanbieding, neem dan contact op: info@atlaser.nl ( Uiteraard wordt pas afgerekend als de laser er is)